Turn on more accessible mode Skip to main content

Forum

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt

Naslovna > Forum > MEIS > Izvještaji sa klasifikacionih perioda  

MEIS

Modify settings and columns

View: 
Picture Placeholder: PORTAL\Administrator
PORTAL\Administrator
Izvještaji sa klasifikacionih perioda
Kakva su Vam iskustva u vezi štampe izvještaja? Nama se javljaju nastavnici i sa dobrim i sa lošim, pa bismo voljeli čuti ovdje kako protiče štampa u Vašim školama.
Posted: 10.11.2018 13:55
Attachment
Picture Placeholder: PORTAL\dubravka.kekovic
PORTAL\dubravka.kekovic
U mojoj školi se već uveliko štampaju izvještaji. U početku kao i svi moramo isprobati na kojem štampaču najbolje protiče štampanje istih uz primjenu foxit readera ili adobe readera. U prilogu se nalazi primjer oštampanog svjedočanstva za I ciklus.
Posted: 12.11.2018 18:03
Picture Placeholder: PORTAL\vladan.vucinic
PORTAL\vladan.vucinic
Veliki pozdrav iz Pljevalja. Očigledno je da neće biti problema sa štampom izvještaja za I klasifikacioni period, ja imam problem sa izvještajima za II i III klasifikacioni period.Format izvještaja nije standardnog A4 formata, već je širi za 1 cm.Izvještaj "fizički" ne može stati u štampač. Ja ne znam da li su i druge škole dobile takve izvještaje i na koji način ih štampati.
Posted: 17.11.2018 10:49
Picture Placeholder: PORTAL\lulzim.hodzic
PORTAL\lulzim.hodzic
Postovana Dubravka, Koji tip stampaca koristite za stampanje izvjestaja. Mi smo isprobali stampac hp laserjet p1102 i preko Foxit Reader i preko Adobe Readera ali nikako da izgleda kako treba. Takođe sam probao da podesim Custom Scale ali nije to to. Mozete nam reći tačno koji stampač koristite za štampanje izvjestaja ? Hvala