| |
Esade,
koji su stampaci u pitanju? Da li je windows 7 sam prepoznao njihove drajvere, ili ste vi ih vi sami instalirali?
From: PORTAL\esad.rebronja Posted: Wednesday, December 16, 2009 12:01 PM Subject: Esad Rebronja
Instalirao sam Windows7 na dva računara ali imam problem što ne štampa "Print on both sides" ni na jednom štampaču!? | |
| |
ovdje se mogu naci podesavanja stampe sa obje strane (donji dio ovog tutoriala, HOW TO SETUP DUPLEX PRINTING - WINDOWS 7). prvi dio ovog tutoriala se odnosi na bežično povezivanje sa printerom, što nas u ovom slučaju ne zanima....javite jeste li uspjeli.
From: PORTAL\esad.rebronja Posted: Thursday, December 17, 2009 11:39 AM Subject: Esad Rebronja
Printeri su:HP LJ 5200 i HP LJ P3005.Windows7 ih je sam instalirao
From: PORTAL\esad.rebronja Posted: Wednesday, December 16, 2009 12:01 PM Subject: Esad Rebronja
Instalirao sam Windows7 na dva računara ali imam problem što ne štampa "Print on both sides" ni na jednom štampaču!? | |
| |
Printeri su:HP LJ 5200 i HP LJ P3005.Windows7 ih je sam instalirao.
| | Obostrana štampa u Windows 7
|
|
|
|