Skip to main content

Forum

Go Search
Naslovna
Novosti
Dokument centar
Inkluzivno obrazovanje
Predškolsko obrazovanje
Bezbjednost djece na internetu
Besplatni alati
Školska mreža
Obrazovne institucije
Linkovi
Forum
Pretraga
Kontakt
  
Naslovna > Forum > Razno > On-line časopis  

Razno: On-line časopis

Open

Subject

On-line časopis 

Body

IT sector Ministarstva prosvjete i Microsoft Crna Gora pokreću on-line časopis na internetu. Ideja je da se u stvaranje časopisa uključi što više ljudi iz neposredne prakse, ovdje prije svega mislimo na Vas IT koordinatore i inovativne nastavnike/profesore. Časopis bi bio posvećen primjeni informacionih i komunikacionih tehnologija u nastavi, digitalnoj pismenosti učenika i nastavnika, primjerima dobre prakse u nastavi, programiranju, kurikulumima (svjetskim i našim), savjetima i trikovima za korištenje programa, stručnim usavršavanjima...

Ideja je bezbroj, ali smo svjesni da bez Vaše pomoći u stvaranju i propagandi časopisa nemamo šanse za uspjeh.

Svi tekstovi će biti honorisani od strane Microsofta, napravićemo i redakciju koja će recenzirati i lektorisati tekstove.  

Zato Vas molimo da nam kažete da li Vam se sviđa ideja, da nam iznesete svoje sugestije i što da ne, tekstove koji su interesantni za nastavničku populaciju, a koje bi mogli objaviti u časopisu. Takođe Vas molimo i da predložite ime časopisa. Kum čije ime izabere komisija IT sektora Ministarstva i Microsofta dobiće i skroman poklon.

Attachments
Content Type: Discussion
Created at 4.9.2009 10:44  by PORTAL\ranko.cabrilo 
Last modified at 4.9.2009 10:44  by PORTAL\ranko.cabrilo